VI BAGER MED RUG

AF LINE FRIIS

Vi bager med rug er et bagehæfte fyldt med lækre opskrifter på både kager, brød og boller. Alt er bagt med rug. Opskrifterne er inddelt efter hævemetode, så du får et hurtigt overblik og mulighed for at vælge bagværk til travle dage og til dage med mere tid. Opskrifterne kan laves af både rutinerede og helt nye hjemmebagere. Alt er muligt.

Med hæftet i hånden bliver du inspireret, informeret og introduceret til at bruge rug på alle mulige måder, og du vil opdage, at rug er meget mere end rugbrød. Vi bager med rug er til dig, der både vil vide mere og bage mere.

Hæftet er skrevet af Line Friis, cand. scient, forlægger og bagekone. Line holder bagekurser – Let’s bread – for både private og firmaer. Line Friis er uddannet biolog, og har i mange år arbejdet som redaktør, produktionschef og multimediechef på forskellige forlag. 

129,00 DKK

VI BAGER MED RUG — 48 SIDER, HÆFTET, 17 × 24,5 CM, ILLUSTRERET, ISBN-13: 9788792921000

OPSLAG FRA VI BAGER MED RUG

Får du nok rug?

OMTALE AF VI BAGER MED RUG

»En dejlig lille bagebog med naturvidenskabeligt indslag, der både giver gode opskrifter, viden om hævemidler og kornarten rug.« lektørudtalelse

»Har du ambitioner om at bage andet og mere end de traditionelle kager og brød, skulle du tage at prøve denne lille sag. Sproget er letforståeligt og aha-oplevelserne er mange, og man får hurtigt lyst til at kaste sig ud i den mange kager og brød ... en rigtig god og lærerig bagebog...« Herning Folkeblad 

»En anderledes bagebog ... spækket med lækre og inspirerende opskrifter på både kager, brød og boller.« Grøn Hverdag 

ANDRE TITLER OM MAD & NATUR

HONNINGKAGER
HÆFTE — 129,-

KAGER UDEN MEL
HÆFTE — 129,-

MAD MED GRAN
BOG — 149,-

MAD I HØKASSE
HÆFTE — 129,-