VENDESTRIK

Vendestrik — af Hanne Meedom — Trøjer, veste og bluser.

  • strikketøjet formes mens du strikker
  • du skal ikke sy sammen til slut – kun hæfte ender
  • mange muligheder for at variere opskrifterne
  • trøjer, veste og bluser – til store og små

Vendestrik bliver du introduceret til hvordan du strikker vendestrik. Når du har gennemskuet teknikken – den er ikke svær – åbner der sig et hav af nye strikkeprojekter. Du kan følge en af hæftets opskrifter eller blive inspireret af de mange forslag og selv finde på nye variationer.

Isbn: 9788799141432 — 2. udgave, , 4. oplag, 32 sider, hæftet, 17 x 24,5 cm., illustreret — vejl. udsalgspris: 129 kr.

Hæftet kan købes hos boghandleren eller i forlagets butik: www.vingefang.bigcartel.com

OPSLAG FRA VENDESTRIK

OMTALE AF VENDESTRIK

»Der er tænkt på små og store børn ... og de unge og ældre voksne – altsammen beskrevet med den sædvanlige grundighed og med tydelig forklaringer ... Det er også denne gang en fornøjelse at få serveret både grundlæggende tekniske 'fif', forklaringer og arbejdstegninger, samtidigt med at man sidder og fryder sig over et delikat layout, der bare virker.« – Karen Sandager om »Vendestrik« i Håndarbejdsbladet

»Til alle strikkefreaks kommer her en lille lækkerbidsken af et hæfte ... Både vendestrikteknikken og opskrifterne er forklaret i et enkelt sprog og gennem layout med instruktive tegninger og fotos. Opskrifterne er både i børne- og voksenstørrelse, hvilket er et stort plus i forhold til mange andre strikkebøger.« – Laura Michelsen om »Vendestrik« (lektørudtalelse)