SOMMERHUSHAVEN

Sommerhushaven — af Jens Thejsen — Guide til en naturlig, smuk og mere vild sommerhushave.

Sommerhushaven er en guide til at skabe en have ved sommerhuset som passer naturligt ind i det omgivende landskab. Bogen handler om hvordan du kan forene det vilde med det styrede og opnå en have der lettere kan passe sig selv. En unik have med stor biodiversitet hvor der er plads til ferie men samtidig fyldt med en mangfoldighed af træer, buske, grønsager, krydderurter og blomster til glæde for insekter og fugle.

Jens Thejsen er selvstændig natur- og landskabskonsulent. Forfatter og medforfatter til flere bøger bl.a. Den Vilde have og Havehåndbogen. Jens Thejsen har været redaktør af Praktisk Økologi, formand for Den Økologiske Have, højskolelærer og underviser på Jordbrugets UddannelsesCenter Århus.

Isbn: 9788792921178 — 94 sider, indbundet, 17,5 x 24,5 cm., illustreret — vejl. udsalgspris: 199 kr.

Bogen kan købes hos boghandleren eller i forlagets butik: www.vingefang.bigcartel.com

OPSLAG FRA BOGEN

Sommerhushaven tager udgangspunkt i forskellige landskaber og er fyldt med forslag til valg af planter i haver der er placeret ved stranden, ved skoven, ved søen eller ved den svenske torp. Bogen hjælper dig godt i gang med eksempler, inspiration og praktiske råd til at etablere din sommerhushave.

OMTALE AF SOMMERHUSHAVEN

»Selvom man måske er en dreven haveejer, er det noget helt andet at have en have ved sommerhuset, og hvad enten man har sommerhus i Danmark eller Sverige er der masser af inspiration og viden at hente i bogen.« lektørudtalelse