SMÅ TASKER

Sofie Meedom

Små tasker — af Sofie Meedom

Små tasker viser på fornem vis hvordan fire enkle metoder kan danne udgangspunktet for at designe og fremstille et kæmpe udvalg af forskellige tasker. Hæftet er, med sine mange visuelle trin-for-trin guides, helt unik og kan bruges af både voksne og børn, øvede såvel som uøvede. Gennem hele bogen suppleres syanvisningerne med masser af tips og tricks.

Hæftets (gen)brug af nye og anderledes materialer – plasticposer, dåseclips, vaskemærker, målebånd, knapper, stofblomster m.m. – både overrasker og inspirerer. Hæftet rummer over 30 anvisninger og inspirationer på penalhuse, punge, toilettasker, cluthes, kosmetikpunge, skuldertasker og iPad-hylstre.

Isbn: 9788792921017 — 48 sider, hæftet, 17 x 24,5 cm., illustreret — vejl. udsalgspris: 149 kr. 

Hæftet kan købes hos boghandleren eller i forlagets butik: www.vingefang.bigcartel.com

OPSLAG FRA SMÅ TASKER

OMTALE AF SMÅ TASKER

»... rig mulighed for at blive introduceret til klassiske dyder som modelberegning og maskinsyning ... som et virkeligt raffinement fungerer bogens format som mønster til de viste tasker ... klare beskrivelser ... udtrykket er lidt råt og har bud til både drenge og piger.« – Lisbeth Tolstrup om »Små tasker« i Folkeskolen

»Denne lille bog er i al sin enkelhed genial. Bogen er en sprudlende idébank, hvor materialerne er sjove og anderledes, og på en ny måde er med til at give de enkelte resultater et sjovt og anderledes udtryk. Så enkelt er det – det er bare at gå i gang!« – Britt Bang-Sørensen om »Små tasker« i Håndarbejde Nu

»En rigtig fin og inspirerende bog, fuld af kreativitet og hittepåsomhed. Det lækre layout ... gør at både voksne og store piger kan få nye ideer og inspiration.« – Christine Christensen om »Små tasker« (lektørudtalelse)