Mad med gran — af Johanne S. Philipsen & Julie A. Swane
En guide til sankning af gran. Med opskrifter på gran i søde, syrlige og salte sammenhænge.
Mad med gran — af Johanne S. Philipsen & Julie A. Swane
En guide til sankning af gran. Med opskrifter på gran i søde, syrlige og salte sammenhænge.
Gran er i dag en utraditionel råvare, men både Indianere og Samer har kendt og brugt gran i maden i hundredvis af år. Johanne Philipsen og Julie Swane har skrevet hæftet til dig der gerne vil vide mere om gran og selv eksperimentere med gran i madlavningen.
Med fototavler og beskrivelser er hæftet en rigtig god og praktisk guide til din sanketur i naturen. Når kurven er fuld, er der opskrifter og vejledninger til hvordan du gemmer smagen i dit forrådskammer. Resten af året kan du så hente søde, syrlige og salte gransmage frem og bruge dem i din mad.
»Interessant og flot tilrettelagt lille specialkogebog der appellerer til køkkenskriveren med interesse for at bruge naturens spisekammer...« – lektørudtale
Isbn: 9788792921222 — 2. udgave, 56 sider, garnhæftet, 17 x 24 cm., illustreret — vejl. udsalgspris: 99 kr.
»... er både en naturguide og en kogebog, og man får et helt nyt syn på nåleskoven og grantræerne ude i hækken.« Frederiksborg Amtsavis
»... en spritny bog, der tager grantræet ind i køkkenet, og forvandler kendte og nye retter til gourmetoplevelser. Her kan du få et par retter, der nok skal overraske gæsterne.« Natur & miljø
»Den flot illustrerede bog er for folk, der elsker at eksperimentere i køkkenet...« Folkebladet