KOMPOST I BYEN

Kompost i byen — af Marianne Mark

kompost

Med Kompost i byen forvandles dit grønne køkkenaffald og visne haveaffald til fed, næringsrig kompost. Kompost er den perfekte gødning til potteplanter, krukker, bede, græsplæner og altankasser, og den bedste måde at reducerer dit affald på. Kompost i byen er en praktisk guide til alle jer der drømmer om frodige haver, grønne baggårde og tomater i vindueskarmen – helt uden kunstgødning. Kompost i byen gør det enkelt, overskueligt og realistisk at blive selvforsynende med kompost.

Kompost i byen er skrevet af Marianne Mark der i mere end 20 år har været engageret i miljø, bæredygtighed og natur. Marianne har været en af drivkræfterne bag bl.a. Grøn Vesterbro og Byhavenetværket. I dag arbejder hun som naturvejleder i Det grønne hus i Køge.

Isbn: 9788792921079 — 48 sider, hæftet, 17 x 24,5 cm., illustreret — vejl. udsalgspris: 99 kr.

Hæftet kan købes hos boghandleren eller i forlagets butik: www.vingefang.bigcartel.com

OPSLAG FRA KOMPOST I BYEN

OMTALE AF KOMPOST I BYEN

»Det er drønsmart! ... Om metoden holder er jeg ikke et sekund i tvivl om... Så nu er der ingen undskyldning (du ved, den, du giver dig selv, når du ikke rigtigt gider, men ellers er »for«). Jeg tror faktisk du godt kan gå hen og synes det er rigtigt sjovt. Særligt når du så kan topdresse dine planter, og senere se dem strutte af bæredygtighed og sundhed.« Marianne Selvig Olsen, havefolket.dk