KAGER UDEN MEL

AF LISE LOTZ

Kager uden mel introducerer et gammelkendt fænomen; at bage kager uden hvedemel. Hæftet indeholder en blanding af opskrifter, fakta og historiske anekdoter. Kager uden mel illustrerer, hvordan bagning uden hvedemel er en lang række tilvalg af nye og anderledes ingredienser fx tahin, boghvede, dadler, kikærter, quinoa, rødbeder, kartofler og bønner. Opskrifterne indeholder også klassiske ingredienser som chokolade, mandler og nødder.

Kager er det ekstra, som markerer forskellen på hverdag og fest; det, der markerer, at der er noget særligt på færde. Derfor skal kagen være af en god kvalitet og smage godt. Og det gør alle kagerne fra Kager uden mel.

Kager uden mel er skrevet af Lise Lotz, kageblogger, kageentusiast og cand. theol. 

129,00 DKK

KAGER UDEN MEL — 48 SIDER, HÆFTET, 17 × 24,5 CM, ILLUSTRERET, ISBN-13: 9788799141494

OPSLAG FRA KAGER UDEN MEL

OMTALE AF KAGER UDEN MEL

»Der er jo ikke én af opskrifterne jeg ikke har lyst til straks at gå i gang med ... det hele går op i en højere enhed med layout, billeder, tekst og opskrifter.« Mette Marie Viscor (Tante T) om »Kager uden mel«

»Jeg er ret så vild med vinklen på melfri kager. Efter at have læst indledningen måtte jeg straks kassere alle forbehold ... Billederne er så fine, arbejdsgangen er beskrevet dejligt simpelt uden nonsens.« Stine (Chokoladesansen) om »Kager uden mel«

»... henvender sig til alle bageglade mennesker ... Der findes ingen lignende bagebøger på det danske marked ... En lille lækkerbisken af en kogebog med bred appel...« lektørudtalelse om »Kager uden mel«

»... en smuk, indbydende og finurlig bog med masser af information og små anekdoter. Og masser af kager...« Ugebladet Søndag om »Kager uden mel«

ANDRE TITLER OM MAD & NATUR

HONNINGKAGER
HÆFTE — 129,-

VI BAGER MED RUG
HÆFTE — 129,-

SPIS STRANDURTER
HÆFTE — 149,-

MAD MED GRAN
BOG — 149,-