HONNINGKAGER

AF LISE LOTZ

Honningkager er smag, kultur og traditioner på tværs af landegrænser og årtusinder – akkurat som hæftets mange opskrifter. Her er de velkendte, de overraskende og de nye; bl.a. pain d’epices, honninglagkage, honningkonfekt, honninghjerter, pirishkes, leckerli, honey pie og honningkagehus. Hæftet er en blanding af opskrifter, fakta og historiske anekdoter. Honningkager er kager til enhver lejlighed – ikke kun til jul.

Lise Lotz første kagebog; Kager uden mel, er allerede en stor succes, og med Honningkager har Lise endnu engang bedrevet et hæfte fuld af viden, fakta og anekdoter, der helt sikkert vil inspirere mange til at bage (mere) med honning.

129,00 DKK

HONNINGKAGER — 48 SIDER, HÆFTET, 17 × 24,5 CM, ILLUSTRERET, ISBN-13: 9788792921048

OPSLAG FRA HONNINGKAGER

OMTALE AF HONNINGKAGER

»En sand guldgrube af fakta og opskrifter om honning. Bogen er meget anvendelig og mange kagebagere vil her finde nye og spændende opskrifter. Skønne, både traditionelle og anderledes honningkageopskrifter, som er anvendelige hele året og ikke kun til jul.« – Maria Björnsdóttir om »Honningkager« (lektørudtalelse)

»Opskrifterne er enkle og lige til at gå til for hele familien. Samtidigt kan man blive lidt klogere på det flydende, klisterede stads – find fx ud af hvorfor der er forskel på smag og farve, og hvorfor noget honning er flydende og hvorfor noget er fast og hvorfor det kan holde så længe.« – Maja Grønbæk i Idenyt om »Honningkager«

»Honningkager er en uyhre interessant opskriftssamling, der viser hvordan honning bruges i forskellige kulturer og som sådanne har været brugt igennem mange år. Honningkager sammenfatter essensen af honning på fornem vis. En lækkerbidsken af en kagebog.« – Sjovforbørn om »Honningkager«

ANDRE TITLER OM MAD & NATUR

MAD I HØKASSE
HÆFTE — 129,-

VI BAGER MED RUG
HÆFTE — 129,-

KAGER UDEN MEL
HÆFTE — 129,-

SPIS STRANDURTER
HÆFTE — 149,-