PØLSEBOGEN

AF STEEN LARSEN

PØLSEBOGEN ER DESVÆRRE PT UDSOLGT

Pølsebogen viser hvordan du simpelt og enkelt, hjemme i dit eget køkken, kan lave velsmagende, skønne og sunde pølser. Uden brug af konserveringsmidler, men spækket med grøntsager og smag. Alle pølserne fra Pølsebogen perfekte til både hverdag og fest. Pølsebogen rummer en masse basisopskrifter på smagfulde og overraskende pølser: oksepølser, lammepølser, andepølser, kylingepølser og fiskepølser. Bogens sidste del består af inspirerende pølseretter, fra tapas til cassoulet, fra medister til en ristet med-det-hele. 

»Imponerende meget på ret få sider, men der er nok. Selv om det lyder mærkeligt, er det lykkedes at tage gode fotos, hvor man virkelig kan se forskel på de enkelte pølser.« – Per Månson om »Pølsebogen« (lektørudtalelse)

PØLSEBOGEN — 48 SIDER, HÆFTET, 17 × 24,5 CM, ILLUSTRERET, ISBN-13: 9788792921024

OMTALE AF PØLSEBOGEN

»Der er lige netop udkommet en fin bog af Steen Larsen om, hvordan man laver pølser i eget køkken. Her er visuelle trin for trin-guider og opskrifter der gør det enkelt at lave pølser selv. Som alt håndværk er pølsemageriet noget der kan forfines. Her er en opskrift fra Pølsebogen, der er til at gå til. Og så ved man hvad der er i dem.« – Katrine Klinken i Information om »Pølsebogen«