MAD MED GRAN

AF JOHANNE S. PHILIPSEN & JULIE A. SWANE

NY UDGAVE AF »MAD MED GRAN« PÅ VEJ

Gran er i dag en utraditionel råvare, men både Indianere og Samer har kendt og brugt gran i maden i hundredvis af år. Johanne Philipsen og Julie Swane har skrevet hæftet til dig der gerne vil vide mere om gran og selv eksperimentere med gran i madlavningen.

Med fototavler og beskrivelser er hæftet en rigtig god og praktisk guide til din sanketur i naturen. Når kurven er fuld, er der opskrifter og vejledninger til hvordan du gemmer smagen i dit forrådskammer. Resten af året kan du så hente søde, syrlige og salte gransmage frem og bruge dem i din mad.

»Interessant og flot tilrettelagt lille specialkogebog der appellerer til køkkenskriveren med interesse for at bruge naturens spisekammer...« – lektørudtale om »Mad med gran«

MAD MED GRAN — 2. UDGAVE, 56 SIDER, HÆFTET, 17 × 24 CM, ILLUSTRERET, ISBN-13: 9788792921222

OMTALE AF MAD MED GRAN

»... er både en naturguide og en kogebog, og man får et helt nyt syn på nåleskoven og grantræerne ude i hækken.« Frederiksborg Amtsavis om »Mad med gran«

»... en spritny bog, der tager grantræet ind i køkkenet, og forvandler kendte og nye retter til gourmetoplevelser. Her kan du få et par retter, der nok skal overraske gæsterne.« i Natur & miljø om »Mad med gran«

»Den flot illustrerede bog er for folk, der elsker at eksperimentere i køkkenet...« Folkebladet om »Mad med gran«