MAD I HØKASSE

AF KATRINE KLINKEN

Med en høkasse kan du sætte maden i gang, sætte gryden i høkassen, og så lave hvad du ellers har lyst til – gå i haven, på indkøb. i fitness eller en kop kaffe med vennerne. Og komme hjem til færdig mad!

Katrine Klinken relancerer høkassekogning – en miljøvenlig og energibesparende tilberedning – til meget mere end risengrød. Her er 40 opskrifter på simreretter, supper, desserter, kage og yoghurt. Alle, med så meget mere smag. Høkassekogning gør aftensmaden afslappet og fleksibel. Få viden, indsigt og inspiration til nye måder at lave mad på. Få opskrifter på forandring – og nye rutiner i køkkenet.

Katrine Klinken er faglært kok og ernærings- og husholdningsøkonom og skriver om mad i bl.a. ugebladet Hjemmet og dagbladet Information. Katrine er forfatter til en stribe kogebøger for børn og voksne. Katrine er aktiv i den internationale Slow Foodbevægelse.

129,00 DKK

MAD I HØKASSE — 48 SIDER, HÆFTET, 17 × 24,5 CM, ILLUSTRERET, ISBN-13: 9788792921093

OPSLAG FRA MAD I HØKASSE