KAGER UDEN MEL

AF LISE LOTZ

Bagning uden mel er langt fra en ny opfindelse. Kager uden mel giver en perlerække af eksempler på både historiske og religiøse kager bagt uden hvedemel. Bogens udgangspunkt er, at fordi du undgår hvedemel bliver resultatet ikke et kedeligt fravalg, men et spændende tilvalg af en masse skønne og lækre ingredienser.

Kager er det ekstra, som markerer forskellen på hverdag og fest; det, der markerer, at der er noget særligt på færde. Derfor skal kagen være af en god kvalitet og smage godt. Og det gør alle kagerne fra Kager uden mel. Bogens miks af historiske detaljer, fakta om råvarer og næsten sandfærdige fortællinger gør kagebagningen både underholdende og oplysende. 

Kager uden mel er skrevet af Lise Lotz, kageblogger, kageentusiast og cand. theol. 

129,00 DKK

KAGER UDEN MEL — 48 SIDER, HÆFTET, 17 × 24,5 CM, ILLUSTRERET, ISBN-13: 9788799141494

OPSLAG FRA KAGER UDEN MEL

OMTALE AF KAGER UDEN MEL

»Der er jo ikke én af opskrifterne jeg ikke har lyst til straks at gå i gang med ... det hele går op i en højere enhed med layout, billeder, tekst og opskrifter.« Mette Marie Viscor (Tante T) om »Kager uden mel«

»Jeg er ret så vild med vinklen på melfri kager. Efter at have læst indledningen måtte jeg straks kassere alle forbehold ... Billederne er så fine, arbejdsgangen er beskrevet dejligt simpelt uden nonsens.« Stine (Chokoladesansen) om »Kager uden mel«

»... henvender sig til alle bageglade mennesker ... Der findes ingen lignende bagebøger på det danske marked ... En lille lækkerbisken af en kogebog med bred appel...« lektørudtalelse om »Kager uden mel«

»... en smuk, indbydende og finurlig bog med masser af information og små anekdoter. Og masser af kager...« Ugebladet Søndag om »Kager uden mel«