HONNINGKAGER

AF LISE LOTZ

Honningkager en en perlerække af kageopskrifter, nogle velkendte, andre nye og overraskende, og alle med rigeligt honning. Faktisk skal du bruge ca 5,5 kilo honning hvis du vil lave alle hæftets opskrifter. Honning er et ægte naturprodukt, der både smager og dufter vidunderligt. I tusinder år har honning været det eneste sødemiddel. Honningkager vil gerne igen dreje spotlightet på honning, som både smagsgiver og sødemiddel, i kager. Hæftet viser med al tydelighed at honningkager kan meget mere end blot at optræde til jul. Honningkager er kager til enhver lejlighed – hele året.

Lise Lotz første kagebog; Kager uden mel, er allerede en stor succes, og med Honningkager har Lise endnu engang bedrevet et hæfte fuld af viden, fakta og anekdoter, der helt sikkert vil inspirere mange til at bage (mere) med honning.

129,00 DKK

HONNINGKAGER — 48 SIDER, HÆFTET, 17 × 24,5 CM, ILLUSTRERET, ISBN-13: 9788792921048

OPSLAG FRA HONNINGKAGER

OMTALE AF HONNINGKAGER

»En sand guldgrube af fakta og opskrifter om honning. Bogen er meget anvendelig og mange kagebagere vil her finde nye og spændende opskrifter. Skønne, både traditionelle og anderledes honningkageopskrifter, som er anvendelige hele året og ikke kun til jul.« – Maria Björnsdóttir om »Honningkager« (lektørudtalelse)

»Opskrifterne er enkle og lige til at gå til for hele familien. Samtidigt kan man blive lidt klogere på det flydende, klisterede stads – find fx ud af hvorfor der er forskel på smag og farve, og hvorfor noget honning er flydende og hvorfor noget er fast og hvorfor det kan holde så længe.« – Maja Grønbæk i Idenyt om »Honningkager«

»Honningkager er en uyhre interessant opskriftssamling, der viser hvordan honning bruges i forskellige kulturer og som sådanne har været brugt igennem mange år. Honningkager sammenfatter essensen af honning på fornem vis. En lækkerbidsken af en kagebog.« – Sjovforbørn om »Honningkager«